Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.10.05
15.51



skepsisskisssketch



Jag tror det är dags...aktuellt
att skriva något nytt... igt

Jag skriver nog inte... rimistiskt
jag skriver något annor... städes

jag skriver nog inte all... t




Fri vers av Nightngale
Läst 415 gånger
Publicerad 2005-10-05 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale