Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka vore att kunna

Leda dig längs mina ords vindlande vägar.
Luras lite och få dig att gapa av förvåning.

Locka dig att skratta rakt ut i glädje.
Leta fram tårar av sorg i dina ögon.

Låta dig känna all den smärta jag bär.
Lirka fram bubblande vrede ur din själ.

Lysa upp dig tills du brinner som jag
Lyckas med konststycket att påverka

Lämna dig tillfredställd i själ och hjärta,
lagom rusig av glädje, sorg och skärmsvärta.

Lycka vore att beröra mera, bara med ord.




Fri vers av Roger VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2004-06-15 12:37



Bookmark and Share


    Idun 1
Vackra tankar om lycka, tack för den.
2004-06-16

  Manal
Åhh vilken underbar dikt..så mcyket känslor.Känner igen mig i den.Tack för den fina dikten..
2004-06-15

  reback
..redan din lycka !!
2004-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP