Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En burk jag tänker köpa till mina jobbarkompisar och ställa på vårat bord där vi äter mat


Fjälluft på burk

Jag har packat i kläder
både varma och lite svalare

böcker att läsa

min kamera

papper och penna

skor och stövlar

och ett glatt semesterhumör
som sig bör

en vecka åker jag bort
och från fjällen till alla mina skrivarvänner
skulle jag vilja skicka kort

men jag skriver nu istället några rader
och tar med mig tillbaka välbehövlig fjälluft

på en liten träburk till er alla och sprider ut
här

vi ses åter nästa helg och vecka för nu går jag
på semester

090809




Övriga genrer av sajo
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-09 09:17



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Vandra lugnt och njut vårt vackra land!
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

sajo