Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske det är så här då vi kommer dit


Fjälldikt

Tänk att få vakna
på hotellet som ligger
så vackert beläget i fjällen

öppna sina ögon och se
ut mot den klara och kalla luft
som på morgonen kan vara
denna tid

Tänk att få uppleva fjällens
natur som ger kroppen
ett välbehövligt lugn i det
inre

Tänk att få uppleva fjällbäckens
porlande

Tänk att få uppleva fjällmyren som
breder ut sig och där man
kan finna skogens gyllengula bär

som avnjutes på nygräddad pannkaka
eller bara som det är

Tänk att vå vara i fjällen och se allt
det vackra omkring oss

Tack du underbara fjällnatur som nu
börjar övergå så sakta från sommar
till en färgglad höst

090809




Övriga genrer av sajo
Läst 457 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-09 10:00



Bookmark and Share


  Maria T
Jag hör fjällbäckens porlande
2009-08-17

  Christine Sabel
Låter härligt, har bara varit där på vintern
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

sajo