Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sant

Kollar ut i det stilla, inget är rörligt, inget är synligt.
Mina ögon blir bekväma i de mörka, med det finns inget att skåda.
Ser de jag vill se, gör de jag vill göra, men jag är blind för det som är riktigt.




Fri vers av luckyface
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-10 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

luckyface