Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citat världen glömde






Vad Björn Borg hade kunnat yttra
om bara om hade varit

-I only exist to serve.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-10 21:44



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Är du helt, hundra, säker på att det inte var vad han sa, med en liten lycklig suck..
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP