Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.imdb.com/title/tt0218922/


“Original Sin”



hon flyr
för kärleken väntar

och allt vad hon är
kan ej längre uthärda hennes frånvaro
så hon flyr sig själv

med samma iver
rusar hon sig närmare

intill en förhoppning

en famn som befriar
och släpper in lugnet

fjädrar över havsstränder
med en sång i vinden
dina fotavtryck i sanden
som en svepning i solnedgången




Fri vers (Fri form) av Nightngale
Läst 433 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-11 01:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh så vackert.
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale