Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag undrar

 

 

 

jag undrar hur någon som alltid snubblar
orkar resa sig igen


för det är styrka han inte har
som han får




Fri vers av Lilospoesi
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-11 21:51



Bookmark and Share


  Noomi Henning
fint skrivet ^^ <3
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Lilospoesi
Lilospoesi