Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från hennes vän peter


Till suzy den duktiga poetflickan



Ljusa andetag

reflekterar,

galenskap, tiden ler


hon såg







Fri vers av peter markurth
Läst 971 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2009-08-12 22:50



Bookmark and Share


  aol
verkligen fint om en fin poetvän,
2013-11-04

  walborg
Underbart att få läsa dessa uppskattande ord om vår vän Suzy! Tack Peter.
2009-08-13

  Bodil Sandberg VIP
En fantastiskt fin och varm och vacker text Peter!!!
2009-08-13

  Gisela Nordell
Jättefint!
2009-08-13

  Suzy med punkterna
Jag bara älskar!!!!
Det bästa du någonsin skrivit och detta inte bara för att det är till mig;=))
Säger precis det som är....inuti.
Tack min vän och stora kramen till DIG
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth