Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sen kommer något overkligt ur ingenting alls

plötsligt
händer något
annorlunda
ur ingenting
alls

och jag
känner något
som jag inte
känt på länge
något
som rör om
i mitt
hjärta
i mitt
huvud
något som
får mig att

le

att

sakna

att

bara känna
något
som varit
så dött
så länge


och jag är lycklig
nu
jag ler
och jag känner
något
nu


det är
inte säkert
att någonting
kommer
att hända
men det
är ömsesidigt

och det var
ju

längesen
något
var
ömsesidigt

så längesen
någon
kände
likadant

så längesen






längesen...



tänk
att något
så fint
kan komma
ur ingenting




Fri vers av fredag
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-14 23:41



Bookmark and Share


  Aquila
Vackert!
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

fredag
fredag