Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förlorad kärlek


Jag älskar ju dig

Hennes ögon,
tårarna döljs av regnet,


känner kärlek,
valde nyligen bort,

mitt hjärta längtade,
en sugande känsla,

vanmakt,
efter dig,

sista kyssen,
glömde aldrig den,

dina andetag den dagen.
dina ögon,

såg dig nyligen,
kramade om dig,

din späda kropp,
du gav dig hän,

visste ej vad göra gumman,
dofterna stämde,

vi kysstes länge,
tog på dig,

jag var hemma,
gick hemåt,

solen sken,
på alla minnen,

vi var båda ensamna nu,
sms fyllda med kärlek utbyttes,

sitter här nu,
och vet,

att det ej blir som dagen,
då jag såg dig första gången,

ty du älskade då,
gör det nog ännu,

smärtan är för stor,
ser ej din kärlek nu,

känner att du finns där,
du bär min ring ännu,

en dag förlorade vi,

drömmar




Fri vers av peter markurth
Läst 469 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2009-08-15 08:58



Bookmark and Share


    sunny
Wow, øppet& ærligt...vældigt bra...
2009-08-17

    leelee
Märkligt med kärlek, kan kännas sådär starkt, och ändå lyckas man inte hålla den vid liv.
2009-08-17

  Lasseman VIP
Oj! ja här var känslor man känner igen.. bra berörande skrivet, applåder och broder kram
2009-08-17

  kärleks ängel
vackert!
2009-08-17

  Aisha VIP
...väldigt vackert...vemodigt...innerligt....mmm...jag vet också hur det känns....
så fint skrivet!
2009-08-17

  Grubbelmia
Grattis till din placering på fem uppmärksammade, med denna text. Det var den väl värd...
2009-08-17

    Erika H
Vacker i sin självutlämnande stil. Känns innerlig och vemodig. Längtan och sorg. Värme och tvekan. Sammanbakat till en helhet.
2009-08-17

  Jazz-75
Kärlek...så nära men så onåbart ibland. Fint skaldat!
2009-08-17

  Suzy med punkterna
Sorgesam och känslig
2009-08-15

  * Ammi *
Mkt känsla i denna
applåd!
2009-08-15

  M_Franke
Helt underbart, vackert, känsligt, skrivet med fingertoppskänsla
2009-08-15

  Night Soul Woman
Starka symboliska kärlekshandlingar och tankar - innan döden allt känns starkare - då man sörjer vad som kommer fattas i stundens medvetenhet samtidigt som man vet att det är bäst så *c'est la vie*

Bravo, bra skildrat! *applåd*
2009-08-15

  poetryGirl
det gör ont att vara olyckligt kär, jag vet
2009-08-15

  Grubbelmia
En sorgsen och vibrerande text om förlorad kärlek. Applåd och bokmärke! /Grubbelmia
2009-08-15

  Popcorntankar
Hårt att fördunklas av skuld!
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth