Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I söndags


Klockan

Vid middagsbordet
då våran rekreationsvecka
tagit sin början

plockas en väckarklocka
opp
plötsligt hörs en röst
hur mycket är klockan nu
den är sju

det är då jag
inser att tiden verkligen går

för några timmar sen vaknade
vi till morgonens gryningsljus
men nu har det blivit kväll
med ett underbart skymningsljus
över Tandådalens fjäll

090809




Övriga genrer av sajo
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-15 14:38



Bookmark and Share


  Maria T
Tiden går mellan gryningsljus
och skymningsljus
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

sajo