Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar om fjälluft


Fjälluft

Fjälluft så hög och
klar i sensommarens och höstens
tid

eller

fjälluft med låga moln
som gör att fjälltopparna
göms i dimmans dansande
slöjor

eller

fjälluft som gör att man får ny
energi

eller

fjälluft som gör att man vill
sluta sina ögon och andas
in och ut för att känna hur
sinnena vaknar till liv

eller

fjälluft som gör att man
blir så skönt trött
och till natten sover så
gott

090813




Övriga genrer av sajo
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-15 14:53



Bookmark and Share


  Maria T
Fina ord om fjälluft
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

sajo