Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett försök förgäves

tog modet tog steget
gav dig mitt nummer och bad dig höra av dig.
Men inte ett ljud inte ett sms inte ett samtal
har jag hört och det sårar mig.


Umgås inte i samma gäng men bor i samma stad
det skulle inte förvåna mig om du dissade tilloch med om
jag stod på mina knän och bad.

Du kanske är för snygg för mig
men tro inte att det kommer hindra
jag ska allt visa dig.




Övriga genrer av Liksomlovisa
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-16 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liksomlovisa
Liksomlovisa