Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är båda kejsare som drömmer

Krimskrams har ingen plats i våran värld
för här
är du kejsare
och vid din sida sitter jag.
med blommor i håret och
lekande leende för du är min.
i min dröm är jag vacker.
du är ful, men jag
har
dej ändå
som
min.

verkligeheten är en tvärtomlek och
vi
dansar med rosor.




Fri vers av zazaphira
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-20 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zazaphira
zazaphira