Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text från förra veckan då jag var i Tandådalen på rekreationsvecka, lite tankar gick till min farmor som inte finns mer


Regn i fjällen

Utanför vårat hotell
hörs regnets droppar

Vi blickar ut mot
fjället, kanske regnet
lättar snart men ännu
är det så grått och vått

regnet i fjällen är molnen
som gråter
små blågrå droppar låter

dropp, dropp

men när molnen torkat sina
tårar så finns det om solen
hopp

090810




Övriga genrer av sajo
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-17 17:57



Bookmark and Share


  Annmargreta
Fint skrivet och din farmor var säkert med dig!
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

sajo