Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske någon mer som får ta åt sig åt dessa krya på dig hälsningar


Krya på dig kramar

Ett kort till dig

du kära mor och

massor av

KRYA PÅ DIG KRAMAR

jag sänder till dig då du

detta behöver

090817




Övriga genrer av sajo
Läst 753 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-17 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo