"Ska du följa eller spikas på ett kors?"" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Ska du följa eller spikas på ett kors?"


EFTERFÖLJARE

räkna aldrig med

att alla ska förstå

den väg är vid och bred

som många färdas på

tro inte att du får

applåder varje gång

för ytterst få förstår

en äkta pilgrimssång

 

låt ingen lägga lock

på gåvorna du har

visst rör vi oss i flock

men särprägeln finns kvar

det finns en akustik

som passar din musik

din egen själs rytmik

är ingen annan lik

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090817




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 585 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-08-17 19:34



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Hur kunde jag missa den här? Viktiga ord att bära med sig på vägen! Och den här gången fick du i alla fall applåder, här får du en till, från mig!
2009-08-24

  Mats Henricson
Utstrålar en Obändig Optimism som ger Hoppfullhet och Förtröstan !
Klart motiverad Placering bland de Fem och grattis !
2009-08-19

  Junitvillingen
Dagens bästa text!! Här blir det både applåder och ett jättevackert bokmärke - mycket bra formuleringar, fastnar speciellt för orden:

"det finns en akustik

som passar din musik

din egen själs rytmik

är ingen annan lik"

Ord att läsa om och om igen, ta till sig på djupet och låta dem följa en på vägen, TACK Larz - hela denna UNDERBARA text kom till mig som sänd från ovan - precis när jag behövde en kick!! Och GRATTIS förresten till välförtjänt placering bland "Fem uppmärksammade texter":-))
2009-08-18

  walborg
Tack Larz för en riktigt fin dikt, som jag med glädje tar emot och sparar.
2009-08-18

    ej medlem längre
det här var verkligen bra. imponerande, upplyftande. tack!!!!!
2009-08-18

    Tea Alex
Hej kompis, fint skrivet - speciellt den här biten:

det finns en akustik

som passar din musik

din egen själs rytmik

är ingen annan lik
2009-08-18

  mare VIP
Underbart skrivet !! Sparar......
2009-08-18

  anits VIP
Underbart vackert
2009-08-17

  Elaine.S VIP
Underbart skrivet

"det finns en akustik

som passar din musik

din egen själs rytmik

är ingen annan lik"
2009-08-17

  Suzy med punkterna
UNDERBART!!!
2009-08-17

  Night Soul Woman
Kan man beskriva det bättre än så? . . . alla är vi lika unika . . .

"det finns en akustik

som passar din musik

din egen själs rytmik

är ingen annan lik"

P O E S I ! *bokmärkes*och*applåd*
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP