Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill vara förtjänt himlen

jag har inga vänner
jag tror inte jag har någon alls
ingenting längre

jag vet inte om jag är svår
om det är det
men jag försöker inte spela någon roll
jag försöker vara den jag är
och ibland tror jag det är fel
att allt är mitt fel
men jag vågar inte försvara mig
jag är så svag & skör när jag är ensam
och jag tror att
lägger någon en börda till på mig
så rasar allt ihop i en explosion
mitt hjärta kommer kollapsa
och jag faller mig ur livet
övergiven fast orädd
önskandes att vara förtjänt
himlen
jag vill vara förtjänt himlen,
om någon hör.




Fri vers av Lilospoesi
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-17 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilospoesi
Lilospoesi