Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade´s älskare - Hatad

Du springer fram och söker mina känslor.
Tvingar mig på dina tankar.
Upplev mig hård eller tvär.
Men jag klappar ej någon ivrig hund.

Gläfsande söker du ett hjärta att ta.
Fan att det blev min älskade´s.
Du river och sliter i ett liv som var.
Obemärkt av förödelsen.

Min älskade är min far.
Och du är den nya.
Den nya som får oss gamla att verka överflödiga.
Den nya som är orsaken till våra tårar.

Du ser mig på utsida.
Tror dig veta vad i mitt huvud pågår.
Ett leende som skriker.
Du känner inte mig.

Mina syskon du rör.
Mitt hat blir då obeskrivligt.
Du hade ingen rätt att komma.
Du är fri att gå.




Övriga genrer av MÄQ
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-22 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MÄQ