Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upptagen

mamma, mamma
le åt mig
så som du alltid gjorde

mamma, mamma
se på mig
så som du alltid gjorde

mamma, mamma
fråga mig hur jag mår
så som du alltid gjorde

mamma,mamma
torka min tår
så som du alltid gjorde

mamma, mamma
håll mig hårt
så som du alltid gjorde

jag kan inte stoppa all gråt
jag kramar din arm så hårt
din tröja blir blöt
men du märker inte, ser inte

MAMMA,mamma
ska det var så svårt?




Fri vers av efterregnetkommersolen
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-22 10:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en text som berör mig mycket

fast då tänker jag pappa, pappa
från en dikt jag skrev

men det spelar ju ingen större roll

många djupa känslor här snyggt fångat
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

efterregnetkommersolen