Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oriflame


dina läppar behöver fuktas
jag vet

hade tänkt att idag ska det ske
bestämt mig

femte hjulet spatserar in
förstod då

att sista gången gillt
var krossad




Fri vers av Spoon-Janne
Läst 337 gånger
Publicerad 2005-10-07 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spoon-Janne
Spoon-Janne