Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord om en kärlek under ett tillstånd av övertrötthet...


solsken på min himmel

Livet vore inte det samma utan ett leende från dig.
Du är solen på min himmel, du får det djupaste havet att bli grundare så att jag kan bottna och nå land.
Utan dig vore livet som en berg och dalbana utan några berg eller dalar.
Du ser till att mina fötter stannar på marken, men när vi är tillsammans känns det som om jag flyger.
Du är som luften vi andas... någonting man inte kan leva utan.
Jag kan inte tänka mig livet utan dig




Övriga genrer av Force of nature
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-23 03:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Force of nature
Force of nature