Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya värlen fylld av kärlek

Trasiga fingrar
smutsiga ärr

Ett vitt leende sken på en tomatfärgad himmel

För skör för att vara kvar i den här världen

Flyger bort till änden
faller över kanten

I den nya vackra världen är allt smuts bortspolad
rent som ett nytvättat lakan med doft av sommar

Inget krig
inget hat

Inga trasiga fingrar
bara kärlek

Överallt kärlek




Fri vers av Force of nature
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-23 11:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den nya världen för mig är himlen.
Dit kommer den som tagit emot Jesus i sitt hjärta och gjort upp med Gud.
2014-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Force of nature
Force of nature