Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en må bra text som ska påminna alla om att man är unik.. och att det är vem du är som person som spelar roll.


självporträtt utan photoshop...

Försök att göra ett självporträtt... du sätter dig vid bordet, har en spegel framför dig och du börjar.
Kan du vara helt ätlig mot den blick som flackar från spegeln ner till pappret där du precis har ändrat din något sneda näsa till jämn och rak??
Du tar bort det där födelsemärket som du har vid ögonbrynet... nu börjar du se ut som någon......
Eller rättare sagt du börjar se ut som en i mängden. du är som många andra som försöker rätta till något som de inte är nöjda med.
Så du knycklar ihop denna skiss på dagens ideal och du gör ett nytt porträtt.
Ett porträtt av dig.
Nu är den klar, där har du dig i en grå skala på ett papper.
Och vet du vad??
Du är vacker precis som du är, detta är den person alla andra ser och älskar dig för....




Övriga genrer av Force of nature
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-23 03:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Force of nature
Force of nature