Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ens bästa mår som sämst

Minnen tar mig tillbaka
till där vi en gång starta
det gick upp för mig en da
att inte allt var som det ska

Allt du hållit inom dig ville ut
och din tystnad tog ett plötsligt slut
det gjorde ont i mig
att se allt som sårat dig

och jag kände skulden

Det är två år sen nu
och du är fortfarande inte riktigt du
Demonerna har ett grepp
även om vi alla skriker släpp

Jag minns när vi var små
och det alltid var vi två
du var allt för mig
och jag ville vara som dig

men jag minns bråken

Du förväntades vara så mogen
och jag är rädd
att det var lite därför allt gick åt skogen
fast jag gömde mig
när jag egentligen skulle räddat dig

men jag kände skulden

Det har gått många år
och nu vi här står
två vilsna själar
som tassar på sina hälar

Jag vill vara där för dig
för du betyder fortfarnade
allt för mig

Du är min stjärna min kära bror
och jag på dig förevigt tror!

men jag känner skulden




Fri vers av efterregnetkommersolen
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-23 12:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorg och ledsenhet över nånting tragiskt som hänt.. Det var starkt skrivet, djupa känslor.
2009-08-26

  Carola Bouvin
Så riktigt vackert skrivet om kärleken mellan syskon, om skuld man lägger på sig själv då man inte alltid kunnat finnas till hands för den andre. Djupt berörande och väl skriven text!
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

efterregnetkommersolen