Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din inbillade kärlek


Och jag saknar din hand
mot min kind
när du tror att jag sover

Och jag saknar ditt leende
när jag yrvaket säger
att du är min

Att somna med dina armar runt min midja
vakna med dina läppar mot min panna
Andas din luft, slå dina hjärtslag

Jag saknar smaken av ditt saliv på min tunga




Fri vers av addict
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-24 19:28



Bookmark and Share


  karenina VIP
fylld av saknad och värme, väldigt fint förmedlad
2009-08-27

  Quasimodo
Genomvarm till saknad och längtan, med mycket närhet till närheten, känns rakt igenom !!
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

addict