Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lavendel

Drömmar
vackra himmelsblå sjok
fantasier som flyter som korkar i vattnet

skönhetslängtan




Fri vers av Feminaz
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-25 12:43



Bookmark and Share


    eva m h
mmm...doftar gott
2009-08-25

  peter markurth
vacker, egenart
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz