Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer aldrig glömma


I de djupaste av skogar

under de mörkaste av stenar

ska jag begrava dig

med mycket sorg och smärta

i mitt hjärta




Fri vers av efterregnetkommersolen
Läst 336 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-26 10:00



Bookmark and Share


  Baystream
i all sin enkelhet - otroligt vackert!
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

efterregnetkommersolen