Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet vänder ...

Lugn sjö. Öppna vidder. Vackra släta klippor.
När tvång och instängdhet plötsligt har bytts.
Mot frihet, öppenhet och kreativitet.

Då.
Tänker jag.

Att hela livet kanske, kanske vänder ...




Fri vers av Lina Olivia
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-26 20:07



Bookmark and Share


  Gawain
Sjukt så liderligt, så modigt, så ledigt härligt. Jag njuter helt ogenerat,,
2010-03-02

  Sanna i badet VIP
Härligt hoppfull.
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Lina Olivia
Lina Olivia