Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske vem vet, jag ska i alla fall titta om tillfälle ges


Flyttfågel

Har ingen lust att flytta

bara jag tänker

på tunga kartonger med böcker

och andra nedpackade saker

jobbiga tankar det mig skänker

MEN häromdagen fick det vara nog

då våran hyresvärd var på semester

i Grekland och vattnet är halvljummet

jag sänder ett SMS till min hyresvärd om

vattnet

Vid dagens datum har hyresvärden kommit

hem men vattnet det är ännu bara halvljummet

Mina tankar går till vintern, visst värmen har man

väl inte kunnat klaga på så länge PANNAN GÅTT

men rätt ofta var det som pannan gjorde att vi

frös

och sedan efter ett tag gick jag omkring och nös

Min älskade vän börjar på att berätta om en

eventuell lägenhet som kanske blir ledig och det

är en etta med balkong och kök som det verkar

VEM VET kanske jag blir som en FLYTTFÅGEL till

hösten jag med.....

då tranorna till södern flyger

090826




Övriga genrer av sajo
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-26 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo