Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdelösa ord och utsikter.

Jag vill se fred på jorden,
bedöva min smärta utan droger
och utforska yttre rymden i min ensamhet.

Jag vill resa söder ut,
se världen genom en vacker kvinnas ögon
och köpa en tur och retur biljett till döden.

Jag vill tro på någonting,
inte vara som du
och lära mig läsa mina egna tankar.

Jag vill föda alla vårt kärleksbarn,
amma min värsta fiende
och veta vart jag är på väg.

Jag vill öppna mitt tredje öga,
inspireras av din nakna kropp
och komma över hela världen.

Jag vill lämna fotspår i varm snö,
ta tillbaka allt jag sagt
och be om ursäkt för vad jag är.

Jag vill röka en till cigarett,
sova för evigt
och vakna upp tätt intill dig.

Jag vill dricka bort min bakfylla,
knulla bort all smärta
och bli drogfri av en slump





Fri vers av Peter V. Janson
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-27 20:43



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Starka ord som griper tag - och ypperligt formulerat!!
2009-09-01

  Miss Mod
Härlig text.
2009-08-27

    ej medlem längre
Ser stor skrivartalang mellan dessa ord. Du är riktigt bra på att skriva. Härligt att se
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter V. Janson
Peter V. Janson