Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar i natt på toaletten


Ord

Ord kommer inte på
beställning

Ord skrivs om en
vacker vår

Ord skrivs om sommaren
som vi haft

Ord om det vi känner
och varit med om

Ord om en ÄLSKAD vän

Ord om en nära anhörig

Ord om en trygg tro

Ord som just nu skrivs är
om årstiden som ger oss
så många vackra färger och
kallas höst

Ord betyder mycket för var
och en av oss

Orden är våra egna

090828




Övriga genrer av sajo
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-28 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo