Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillsammans med min vän brukar vi stanna till vid några ekar


Vid de gamla ekarna

Vid de gamla, knotiga och grå

ekarna jag stå

det känns som att de berättar

en historia som har många år på

nacken

där jag står vid den gamla ekbacken

jag står här och lyssnar på ekarnas sus

i höstvinden

samtidigt som jag känner hur några tårar

rinner nedför kinden

för snart under skorna kan man höra hur

det frasar då man i den färgglada lövhögen

går och man har insett att det verkligen

är höstens tid

och sommaren får stressa av och känna

lugn och frid

Vid de gamla, knotiga och grå ekarna en

stund till jag stå

innan jag åter igen hemåt gå

090828




Övriga genrer av sajo
Läst 381 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-28 16:38



Bookmark and Share


  HQ
Jag tycker mycket om den här texten.
Känner så väl igen tankegången,när man står vid gamla träd och nästan känner suset från årtionden tillbaka.
Vackert!
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

sajo