Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Yllot, till dig


Bussresan där Kärlek fanns på biljetten

Dikt och Prosa
måste jag ha trosa?

Rim och Vers, vilken jävla
Pers.

Det senaste tar jag tillbaka,
priset blev en kaka.




Övriga genrer av Lilla Johanna
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-28 18:01



Bookmark and Share


  yllot
Hihi trosor och kakor på rim och vers =) Ser med spänning fram emot fortsättningen finaste..
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Johanna
Lilla Johanna