Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget har förändras

En månad sen idag

sen du gav mig ett sista svar

fan, helvetes jävla skit

varför skickade du det där fina?

ja, det är faktiskt ditt fel

för om du inte skrivit så

hade jag kunnat hålla inne min galenskap

ett ta till

tills du var lika galen som jag

för du var påväg

men jag kunde inte vänta

ville bara ha dig

nu,nu,nu

det var mitt det som tänkte

inte mitt jag

eller var det kanske mitt hjärta

mitt hjärta som nu är

svagt och ensamt

dunkandes i otakt med ditt




Fri vers av efterregnetkommersolen
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-30 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

efterregnetkommersolen