Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Din depression går både upp och ned men vi tänker på dig alla omkring dig ska du veta. Jag är magtarmsjuk och behöver lugn och ro inom mig


Livet ter sig olika för oss alla

Hur jag än gör blir det fel

jag har lärt mig sätta gränser

en dag i veckan ägnar jag

min tid åt dig på telefon för att

du ska få prata

du har nog med alla sjukdomar med

bensår med mera du pratar om

ditt psykiska

när sedan min mor hamnade på lasarettet

så skrev jag ett mail till dig men men

du tog illa opp för jag skrev att det var

lite jobbigt och att vi kunde höras via mail

ett tag framöver

Nu har jag fått ett mail som sårar mig och

som sagt hur jag än gör blir det fel

trots att jag mina tankar dig skänker

och att vi är många som på dig tänker

ett litet kort jag tänker skriva till dig nu

där det står att LIVET TER SIG OLIKA FÖR

OSS ALLA och ENVAR samtidigt som jag skriver

ett FÖRLÅT

090830




Övriga genrer av sajo
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-30 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo