Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöd


störig vänskap
skuldbegär

message in a bottle
hur tolkas det

provar alla knep
men män djupdyker

en del utan syre
jag provar gälar

skam den
som ger sig




Fri vers av Spoon-Janne
Läst 390 gånger
Publicerad 2005-10-09 01:07



Bookmark and Share


    Flogging Elly
"en del utan syre
jag provar gälar"

håller med om att det är diktens hjärta
2005-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Spoon-Janne
Spoon-Janne