Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsen på avstånd

Läpparna talar mjukt och vänligt
Ledsen är jag ändå
Det hörs inte
Det syns inte
Jag är ledsen på avstånd

Det finns ett avstånd
Mellan det som syns
Och verkligheten
Ramen utestänger det verkliga
Jag är ledsen på avstånd

Komma nära
Avslöja det som finns inom ramen
Utan att tala mjukt och vänligt
Bara öppna
Vara ledsen på nära håll




Fri vers av Kristina Ahlberg
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-30 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristina Ahlberg
Kristina Ahlberg