Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom närmre mig

Kom närmre mig

Här under trädens kronor
Låt regnets droppar fukta våra kroppar
Jag törstar
Fingrar som dras genom hår, genom markens gräs
Läppar som ber om så mycket mer
Heta känslor

Kom närmre mig

Här i den sena sommarnatten
Låt lustarna sväva fria
Jag längtar
Händer som fumlar och glider på våt hud
Kyssar som svarar i åtrå
Farliga tankar

Kom närmre mig




Fri vers av Murjina
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-30 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Murjina
Murjina