Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kanske det känns


Vindarnas sång

När vinterns kyliga vind

som skapat rosor på våran kind

har gjort sitt

så smälter solens strålar undan allt det som

på marken är vitt

och vintervinden lämnar oss för denna gång

plötsligt hör man hur vårliga vindar draga

denna ljuvliga text och vårsång oss

behaga

men snart lämnar vårens vind plats för den

ljumma sommarvinden

som märks i den blommande linden

den ljumma sommarvinden som känns så

sval och skön i ens hår då man är ute och går

den ljumma sommarvinden njuter jag av i

fulla drag

för om ett tag

tar den vinande höstvinden över

090901




Övriga genrer av sajo
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-01 07:55



Bookmark and Share


  Maria T
I dag har det varit strålande
höstväder. Jag älskar ljuset
på hösten
2009-09-01

  Leia
Vackert!
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

sajo