Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nariga händer

Vatten och jord tär
Händerna är som rivjärn
Tål varken se eller känna dem

Mitt hjärta rivs också
Rivs sönder av elaka ord
Av oro och längtan bort

Kroppen är utmattad
Får för lite näring
Själen får ingenting

Mina nariga händer
Mitt nariga hjärta
Ett mjukmedel behövs
Beröring önskas

Här har du mina händer
Smörj dem till barnakind
Här har du mitt hjärta
Lyssna till det




Fri vers av Kristina Ahlberg
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-01 18:42



Bookmark and Share


  Carin
Åh, jag tycker om den här. Riktigt vacker.
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Kristina Ahlberg
Kristina Ahlberg