Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämställd

Jämte mig ställer jag dig
Dig som jag vill vara lika ställd med
Okänd och känd

En kamp för alla
Ett ansvar

Det är aldrig andra
Det är du och jag tillsammans

Ställ dig jämte mig




Fri vers av Kristina Ahlberg
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-01 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristina Ahlberg
Kristina Ahlberg