Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar sedan igår kväll


Stickcafét

Ett garnaffär i vår
bruksort oh vad härligt

mina tankar går genast
till att tänk om här öppnades
ett stickcafé

plötsligt en dag på dörren i våras
stod det att på måndagar jämna
veckor skulle ett stickcafé börja

jag kände kanske det kan vara
värt att göra ett besök här

vågar jag var första frågan som
dök upp?

jag kan ju inte sticka så bra dels för
min reumatism och sedan för att jag
är nybörjare

men döm om min förvåning när jag
öppnade dörren och välkomnades
av dom som satt vid bordet

jag fick fråga hur mycket som helst och
alla hjälptes åt att förklara för mig

så blev det sommar och stickcaféet
tog SOMMARLOV

men nu har det börjat igen jämna veckor
på måndagar

och man behöver inte vara proffs för att
sticka

bara kul att komma ut en stund och få
umgås med nya vänner

för den som har fastnat i arbetslösheten
kan ett stickcafé vara värt ett besök

så jag välkommnar den som vill komma
till detta stickcafé eller kanske virkar
eller gör något annat med garn

bara att stiga på

090902




Övriga genrer av sajo
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-01 19:05



Bookmark and Share


  Maria T
så trevligt. Jag skulle gärna komma
men avståndet är för långt
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

sajo