Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar idag då jag skickade iväg min fråga, tack till anits som rättade mig lite i början.


Svininfluensan

När jag surfade runt på
lite olika dagstidningar
nu på morgonen så såg jag

att dalarnas tidningar, dt.se
ska ha en chatt kl 09:00 med
en smittskyddsläkare

där oroliga personer kan ställa
sin fråga om svininfluensa och
vaccination och även mera frågor

men kanske har svininfluensan
blivit något för tidningarna för att
få rubriker

klart att den är farlig för de personer
som lider av kroniska sjukdomar
men så är det ju med influensan

utan SVIN

090902




Övriga genrer av sajo
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-02 07:41



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jag har tänkt precis samma sak...bra skrivet!
2009-09-04

  Larz Gustafsson VIP
Jag bryr mig inte alls om denna influensa.
Dör jag så dör jag.
2009-09-02

  Redeemer
Media kan verkligen göra en hel hönsgård av en fjäder.
Massor med människor dör dagligen i cancer, aids, svält, rökning, trafiken etc. Listan kan ju göras hur lång som helst. Inte kan man väl gå och vara rädd för alla potentiella dödsorsaker.
Det var ett väldigt hallå om fågelinfluensan och galna-ko-sjukan också. Vad blir det nästa gång? Psykopatiska-kanin-pesten kanske!
2009-09-02

  stenen/ Yv Ericsson
Svininfluensan är medias senaste lilla gottegris...

Vad gör man inte för att skapa hysteri.

Vore mer brukbart att skaffa ett vaccin mot avunsjuka, vilket är vår tids största sjukdom..

Tror faktiskt jag redan haft den däringa influensan, ser ett tryne i spegeln varje morgon...

Skulle iallafall aldig för mitt liv vaccinera mig.
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

sajo