Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten handlar förstås inte alls om Indien utan om en plats på kroppen, vilken kan hittas vid studier av antingen det egna könet eller av det motsatta


Kal kutta






Calcutta
är en stad i närheten
att resa till
och fördjupa sig i

den som är vill
kan lägga ner sin själ
i studier i och kring
denna underbara plats

skulle där finnas snårskog
en viss växtlighet
i form av prunkande buskar
bara njut din härliga upplevelse

låt dig inte distraheras
av salta dofter från havet
de är naturligt förekommande
på en plats som denna




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-02 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP