Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SPINNER

hon njuter av att bli beundrad

det syns på hela hennes stil

jag är för hungrig för att blunda

hon har en sådan stark appeal

hon är så stolt över sin skönhet

och lär sig använda dess makt

jag sitter darrande och glödhet

nyss anländ från en öde trakt

det här är något som finns nedlagt

det bor i själva skapelsen

det finns hos alla unga pojkar

och sänker stundtals äldre män

jag vet att jag numera tillhör

den senare kategorin

att hon är ung och jag är äldre

gör henne inte mindre fin

tror faktiskt att hon är belåten

när hon kan locka nån som jag

beskriven, filmad och begråten

lolitan i ett penseldrag

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090903




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-03 10:27



Bookmark and Share


    Tea Alex
Oj väldigt fint beskrivet - längtan och åtrån mellan man och kvinna. Jag blir riktigt berörd av dina rader. Underbart!
2009-09-04

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag begriper inte hur du kan fånga detta fenomen...kvinnan som är skapad vacker...Du fångar orden så nära och berörande...härligt i det förbjudna/B
2009-09-04

  Elaine.S VIP
Också ett sätt att bli uppslukad på. Du beskriver det bra!!
2009-09-03

  © anakreon VIP
"Beautiful girls, walk a little slower when you walk by me..."
(Frank Sinatra, albumet "The September of my years"
Carl-Erik
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP