Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

srtv4radiovästmedmera

orden

baraväller
reklamröster brööstar
utenu
vadfanskallenmänniska
tro

du ljudkänslige
gör dig icke besvär

du gärnasjälvtänkare
stäng av
radion

glöm teven

tänk själv




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-03 22:00



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Och läs en bok istället för TV!
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP