Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar när


Höst

Jag har märkt hur

sommarens dagar fått

ge vika för höstens dagar

Jag har märkt hur sommarens

ljusa kvällar övergått till att

bli höstmörka kvällar

Jag har märkt hur sommargryningen

tagit sovmorgon då höstmorgonens

mörka gryning nu tagit över

Jag har märkt hur sommarsolens

strålar gått över till ett stilla höstregn

Jag har märkt att den nya årstiden

vi nu har är HÖST

090903




Övriga genrer av sajo
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-03 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo