Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

00.02.26 Fostrad viljelös
19.13 flydde jag min vision
mitt seende




vacuum

övergiven
lämnad kärlekslös
drev själ in i tomhetens
apatiska skal
ensamhetens isolerande
vacuum




Fri vers av Nightngale
Läst 300 gånger
Publicerad 2005-10-10 00:31



Bookmark and Share


    n.
stiligt, kompis. klar femma.
2006-02-12

    ej medlem längre
Den här är starkt, det känns som att detta är de viktigaste uttagna ordnen ur en längre text, de som är viktiga. En stark känsla av övergivenhet.
2005-10-10

  Anna H
Mycket starkt skrivet. Det är svårt att hitta ord till en kommentar även om man känner att man vill kommentera.

Håller med Jakob angående centreringen. Dikten hade nog inte sett bra ut annars eller vad man ska säga. Man läser ju inte bara orden... Såhär ger den ett kantigt intryck, ett intrycka av att ingen riktigt brytt sig om att se till att det blir snyggt, lite kärlekslöst helt enkelt. Fast i detta sammanhang passar det ju precis!

Jag tror att du har lyckats fångat det där med vad ensamheten gör med folk!
2005-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale